Facebook Twitter

Vellinga Wiersma verder als Rispens Notarissen

Vellinga Wiersma verder als Rispens Notarissen


Notariskantoor Vellinga Wiersma Notaris in Gorredijk is per 1 juli 2015 verder gegaan als Rispens Notarissen. Daarmee houdt Vellinga Wiersma op te bestaan.
 

Notaris Gorredijk en omgeving

“Ik werd steeds vaker gevraagd waarom mijn eigen naam niet terug te vinden is in de naam van de notarispraktijk”, vertelt Robin Rispens. “Ik werk hier nu tien jaar, voel me lokaal betrokken en wil als zodanig herkenbaar zijn. Daarom ga ik nu verder onder de naam Rispens Notarissen.” De bekende maatschap Vellinga Wiersma houdt op te bestaan. Notaris Hilbrand Breuker, de andere vennoot, gaat in Drachten ook zelfstandig verder.
 

Rispens Notarissen aangesloten bij Netwerk Notarissen

Buiten een andere naam op de gevel verandert er verder in het notariskantoor in Gorredijk niet veel. Rispens Notarissen blijft, net als Vellinga Wiersma, aangesloten bij de landelijke organisatie Netwerk Notarissen. Bovendien blijft het team medewerkers ongewijzigd.
 
TeamRispens
 

Rispens Notarissen Gorredijk aan de Hegedyk

Het kantoor aan de Hegedyk in Gorredijk hangt vol met krantenknipsels van Rispens’ aanstelling als notaris. Tien jaar geleden kondigde hij al aan de drempel naar de notaris te willen verlagen. Daar is hij nog steeds mee bezig. Door de organisatie van open avonden en een inloopspreekuur, maar ook door bijvoorbeeld bij mensen op bezoek te gaan. “Er is altijd nog een groep die het een grote stap vindt om bij de notaris op bezoek te gaan. Dat is geen probleem, ik kom graag bij mensen thuis.” Met zijn eigen kantoor kan Rispens daar ook meer tijd voor vrijmaken. “In een grotere maatschap met meerdere vestigingen ben je toch altijd veel tijd kwijt aan organisatorische zaken. Ik kan het nu mooi op mijn eigen manier invullen.”
 

Notaris Drachten en Heerenveen

Uiteraard bedienen wij graag onze diensten aan, aan de mensen in Gorredijk maar ook zijn wij de notaris voor een ieder uit Drachten, Heerenveen en alles wat daar tussenin ligt. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op!