Facebook Twitter

Over ons

Over ons


Over ons – Rispens Notarissen team

Meer weten over ons? Jouw notaris in Gorredijk: Rispens Notarissen! Wij staan altijd voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven. Met ons team ondersteunen wij je bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van je zaken. Of je nu particulier, ondernemer, organisatie of bestuurder bent, je gaat altijd voor 100% rechtszekerheid en het beste advies.
 

Notariskantoor Gorredijk en omgeving

Onder leiding van notaris Robin Rispens is ons kantoor al ruim twaalf jaar actief in Gorredijk. En dat verveelt nooit. “Een notaris begeleidt mensen op de kruispunten in hun leven. Dat levert bijzondere momenten op.” Wij proberen de drempel om naar de notaris te stappen te verlagen. Bijvoorbeeld door het organiseren van open avonden en inloopspreekuren. Maar ook door bij mensen thuis op bezoek te gaan.
 
Ons advies en jouw akte is altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en recente ontwikkelingen. Wij zorgen voor goed leesbare adviezen en heldere akten, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waarin je belangen zorgvuldig en efficiënt worden behandeld. Bij Rispens Notarissen krijg je daarnaast altijd inzicht in de werkzaamheden die wij voor jou verrichten.
 


Onze medewerkers

 
Robin Rispens
notaris
info@rispensnotarissen.nl
 
Cor van Dijk
kandidaat-notaris
cor@rispensnotarissen.nl
 
Peter Nijenhuis
kandidaat-notaris
peter@rispensnotarissen.nl
 
Egbert Dijkstra
notarieel medewerker
egbert@rispensnotarissen.nl
 
Rika Kuiphof
notarisklerk
 
Chris Terpstra
notarisklerk
 
Laura Huisman
notarisklerk
 
Desirée Gronsveld-Noordam
secretaresse familierecht
 
Jannie Dijkstra
financiële administratie/boekhouding
 
Froukje Vuist-Hoekstra
receptioniste/telefoniste/secretaresse