Facebook Twitter

Notaris Friesland

Notaris Friesland


Notaris Friesland

Zoekt u naar een goede notaris in Friesland? Een notaris waar u op een laagdrempelige manier mee in contact komt en die luistert naar uw wensen? Maak kennis met Rispens Notarissen. Wij zijn het notariskantoor in Gorredijk, dat ligt tussen Drachten en Heerenveen in. Meer weten over de notaris in Friesland?
 
Heeft u een vraag? Stel deze meteen aan ons!
 

Notariskantoor Friesland

Wilt u graag terecht bij een notariskantoor in Friesland? Bij Rispens Notarissen staan wij voor u klaar met advies op belangrijke momenten in uw leven. Wij begeleiden onze klanten op de kruispunten in hun leven, dat levert bijzondere momenten op. Wij streven ernaar om de drempel te verlagen om in contact te komen met de notaris. Dit doen wij door van tijd tot tijd open avonden en inloopspreekuren te organiseren.
 
notaris friesland
 

Vragen voor de notaris

Bij ons kunt u terecht verschillende notarisdiensten. Denk aan:
 
Familie & Relatie
Samenwonen, trouwen, geregistreerd partnerschap, kinderen, scheiding, regelen van de erfenis, geld schenken en het vastleggen van uw levenstestament. Bekijk voor meer informatie onze pagina over familie en relatie.
 
Huis & Hypotheek
Huis kopen, verkopen en verhuren, nieuwe hypotheek, recreatiehuis kopen, burenrecht en huis in het buitenland. Bekijk meer informatie rondom het thema huis en hypotheek.
 
Bedrijf & Beroep
Bedrijf starten, kopen of verkopen, van eenmanszaak naar bv, flex bv, aandelen kopen of verkopen, volmacht verlenen en uw idee beschermen. Lees meer over de verschillende diensten die wij bieden rondom bedrijf en beroep.
Natuurlijk staat niet alles vastomlijnd op onze website. Neem dan ook contact met ons op om uw vragen om te zetten in concrete en juridische documenten die bijdragen aan een zorgeloze toekomst.
 

Meer weten over notaris Friesland?

Neem contact op met uw notaris uit Friesland, Rispens Notarissen. Wij helpen u graag bij de belangrijke momenten in uw leven.
 

 
Notaris Heerenveen
Notaris Drachten
Notaris Beetsterzwaag
Notaris Gorredijk
Notaris in de buurt