Facebook Twitter

Notaris Familierecht

Notaris Familierecht


Een notaris gespecialiseerd in familierecht? Bij Rispens Notarissen helpen wij bij het maken van besluiten rondom personen- en familierecht en leggen dit vast.
 

Familierecht Notaris

Ben je op zoek naar een familierecht notaris? Maak kennis met onze laagdrempelige manier van communiceren. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons op je gemak voelt en dat je precies weet wat er wordt vastgelegd. Zoek je zo’n soort familierecht notaris? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Neem contact op
 

Personen- en familierecht

Vrijwel met alles wat er onder personen- en familierecht valt, kun je bij ons als notaris van familierecht terecht. Dit zijn kwesties als huwelijkse voorwaarden, bewindvoering, schenkingen, erven en de behandeling van een nalatenschap. Dit valt onder personen- en familierecht waar wij als notaris voor u klaar staan. 
 
Denk bijvoorbeeld aan een notarieel samenlevingscontract als je samen een huis koopt. Heb je een kind gekregen? Laat dan een testament opstellen met een voogdijregeling. Hopelijk zal het nooit nodig zijn, maar mocht jou en je partner iets overkomen, dan is het direct duidelijk wie de voogdij over je kind heeft. Wil je graag een schenking doen aan de kleinkinderen of de kinderen een schenking doen als voorschot op het erfdeel? Laat ook dit op de juiste manier vastleggen via de notaris middels een notariële akte.
 

Emotionele, juridische en financiële situaties

Laat je familiezaken op een goede manier vastleggen. Mocht je op een kruispunt in je leven komen waar emoties een grote rol spelen, zorg dan dat het juridische en financiële gevolg goed is vastgelegd en je niet onverwachts voor verrassingen komt te staan. Door onze deskundigheid zorgen wij niet alleen voor een juiste vastlegging, maar kun je ons ook je vragen stellen waar je soms misschien van wakker ligt. Alles voor een zorgeloze toekomst.
 

Meer weten over familierecht?

Wil je meer weten over familierecht en heb je een vraag gericht aan ons als notaris? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.
 
Neem contact op
 


 
notaris familierecht