Facebook Twitter

Notaris & meer

Notaris

Mijn notaris

Wat doen wij voor jou? Hoe verloopt een afspraak en wat mag je allemaal van je notaris verwachten? Wij geven je inzicht in alle werkzaamheden die wij voor jou verrichten.

Lees meer >
hypotheek notaris

Zaken laten regelen

Je zaken laten regelen als je langere tijd door vakantie of ziekte afwezig bent. Hoe geeft je iemand hier toestemming voor? Een volmacht kan dan uitkomst bieden.

Lees meer >
Handtekening volmacht

Handtekening legaliseren

Je handtekening legaliseren, waarom moet dat? Met legaliseren zorg je dat het met zekerheid vaststaat dat je een stuk zélf hebt ondertekend, en niet iemand anders.

Lees meer >
zorg voor een ander

Zorg voor een ander

De zorg voor een ander betekent vaak ook dat je de zaken en administratie voor een ander moet regelen. Hoe kun je belangen van een ander op een juiste manier behartigen?

Lees meer >
op-leeftijd

Ik ben op leeftijd

Als je ouder wordt, ga je op een andere manier over de toekomst nadenken. Wat gebeurt er als je overlijdt? Ben je op leeftijd, zorg dan dat je zaken goed geregeld zijn.

Lees meer >
vereniging

Vereniging of stichting

Breng je je activiteiten onder in een vereniging of stichting? De keuze hangt af van de activiteiten die je op het oog hebt. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze.

Lees meer >
levenstestament

Testament opstellen

Wie regelt je zaken als je niet in staat bent om je eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door ziekte of door andere omstandigheden? Laat het vastleggen in een levenstestament.

Lees meer >
vacatures

Vacatures

Op zoek naar een baan bij een notariskantoor? Bekijk hier alle beschikbare vacatures van de notariskantoren die aangesloten zijn bij Netwerk Notarissen.

Lees meer >