Facebook Twitter

Notaris Drachten

Notaris Drachten


Notaris Drachten

Notaris Drachten en omgeving vinden? Bij Rispens Notarissen ben je aan het juiste adres. Of je nu particulier, ondernemer, organisatie of bestuurder bent, je gaat altijd voor 100% rechtszekerheid en het beste advies. Op slechts 15 minuten rijden vanaf Drachten bent u bij Rispens Notarissen in Gorredijk.
 

Notariskantoor Drachten en omgeving

Met ons notariskantoor in Gorredijk bedienen wij als notariskantoor ook klanten in Drachten. Onder leiding van notaris Robin Rispens is het kantoor al jarenlang actief in Gorredijk en omgeving. Wij proberen de drempel om naar de notaris te gaan, te verlagen. Zo kun je bij ons terecht voor open avonden en inloopspreekuren. Maar ook gaan wij bij mensen thuis op bezoek als dat prettiger is.
 
Notaris Drachten
 

Vragen voor de notaris

Bij ons kun je terecht voor verschillende notarisdiensten. Denk aan:
 
Familie & Relatie
Samenwonen, trouwen, geregistreerd partnerschap, kinderen, scheiding, regelen van de erfenis, geld schenken en het vastleggen van uw levenstestament. Bekijk voor meer informatie onze pagina over familie en relatie.
 
Huis & Hypotheek
Huis kopen, verkopen en verhuren, nieuwe hypotheek, recreatiehuis kopen, burenrecht en huis in het buitenland. Bekijk meer informatie rondom het thema huis en hypotheek.
 
Bedrijf & Beroep
Bedrijf starten, kopen of verkopen, van eenmanszaak naar bv, flex bv, aandelen kopen of verkopen, volmacht verlenen en uw idee beschermen. Lees meer over de verschillende diensten die wij bieden rondom bedrijf en beroep.
 
Natuurlijk staat niet alles vastomlijnd op onze website. Neem dan ook contact met ons op om uw vragen om te zetten in concrete en juridische documenten die bijdragen aan een zorgeloze toekomst.
 

Goedkoopste notaris van Drachten en omgeving

Of wij de goedkoopste notaris van Drachten en omgeving zijn, dat kunnen wij niet altijd garanderen. Wel dat wij de beste prijs-kwaliteitgarantie geven. Wij vinden het belangrijk dat je op de juiste manier geholpen wordt tegen een eerlijke prijs.
 

Contact Rispens Notarissen

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.