Facebook Twitter

Maatregelen Corona virus

Maatregelen Corona virus


Kantoor geopend


Ons kantoor blijft geopend zolang dit op een verantwoorde wijze mogelijk is. Onze dienstverlening ziet er wel anders uit dan gebruikelijk.
Indien u een akte komt ondertekenen, vragen wij u om plaats te nemen aan de statafel in de hal. Daar liggen alle papieren voor u klaar. De notaris zal u geen hand schudden. Er wordt een afstand van 1,5 meter in acht genomen bij het doornemen van de akte. De pen die gebruikt wordt bij het ondertekenen mag u na afloop meenemen, zodat anderen deze niet ook vasthouden.
 
De deurklink e.d. zal telkens worden schoongemaakt.
Voorts verzoeken wij onze cliƫnten alleen naar ons kantoor te komen als zij geen klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts ervaren. Als u niet naar ons kantoor kunt of wilt komen, zoeken we met u naar een oplossing om de dienstverlening door te laten gaan. Besprekingen kunnen bijvoorbeeld ook via telefoon of andere communicatiemiddelen plaatsvinden en in bepaalde gevallen is ondertekening van een akte per volmacht mogelijk. Voor verkopers van een woning geldt al dat er vooraf een volmacht wordt toegezonden.
 
Tot slot. Let goed op u zelf en op elkaar. Wij wensen en hopen een ieder van u snel terug te zien in goede gezondheid!