Facebook Twitter

Huis & Hypotheek

Huis kopen

Huis kopen

Je hebt het huis van je dromen gevonden. Gefeliciteerd! Wij helpen je graag je droom te laten uitkomen door het juridische fundament van het huis te checken.

Lees meer >
huis verkopen notaris

Huis verkopen

Je wilt je huis verkopen en hebt een koper gevonden. Het is belangrijk dat de koop doorgaat, want je wilt zelf een nieuw huis kopen of je hebt al een nieuw huis gekocht.

Lees meer >
huis verhuren notaris

Huis verhuren

Denk jij er over na om je huis te verhuren? Zorg dan dat afspraken met de huurder goed zijn vastgelegd in een huurcontract. Wij kunnen je er alles over vertellen.

Lees meer >
hypotheek notaris

(Nieuwe) hypotheek

Als je geld wilt lenen voor de aankoop of verbouwing van je woning, dan wil de bank vaak een recht van hypotheek. Voor een hypotheek is een notariƫle akte nodig.

Lees meer >
Splitsen woning

Huis splitsen

Door jouw huis of het gebouw waarvan je eigenaar bent te splitsen, kan je ervoor zorgen dat er nieuwe gedeelten ontstaan die je afzonderlijk kunt verkopen.

Lees meer >
huis ruilen

Huis ruilen

Wel eens gedacht aan de mogelijkheid om je huis te ruilen? Met een ruilovereenkomst kun je afspraken over het ruilen van je huis goed laten vastleggen.

Lees meer >
Recreatiewoning

Recreatiehuis kopen

Aan het kopen van een recreatiewoning zitten een paar juridische haken en ogen. Het is daarom goed om je vooraf te laten informeren over wat je koopt.

Lees meer >
scheiden notaris

Huis kopen op een veiling

Huis kopen op een veiling? De verkoop op een veiling loopt anders dan een 'gewone' verkoop. Wat is er bijzonder aan het kopen van een huis op een veiling en hoe werkt het?

Lees meer >
buitenland notaris

Huis in het buitenland

Droom jij van een huis in het buitenland? Houd dan rekening met de juridische en fiscale gevolgen van het kopen van een huis in het buitenland. Waar moet je aan denken?

Lees meer >

Magazine over wonen

In dit magazine over wonen worden juridische aspecten van wonen op een laagdrempelige wijze toegelicht. Ga er eens goed voor zitten en lees het gratis magazine hier online.

Lees meer >