Facebook Twitter

Familie & Relatie

relatie officieel maken

Relatie officieel maken

Er zijn verschillende manieren om je relatie officieel te maken. Je kunt kiezen voor het huwelijk, het geregistreerd partnerschap of een samenlevingscontract.

Lees meer >
Samenwonen notaris

Samenwonen

Een nieuwe stap in je leven: samenwonen. Je vraagt je vast af of jullie nu een samenlevingscontract moeten sluiten. Wat kun je allemaal regelen in zo'n contract?

Lees meer >
Trouwen notaris

Trouwen

Ja, ik wil... trouwen! Maar vertrouw je op de nieuwe huwelijksregels of kies je toch voor eigen huwelijkse voorwaarden? Laat je goed adviseren en kies voor de toekomst.

Lees meer >
Geregistreerd partnerschap notaris

Geregistreerd partnerschap

Het geregistreerde partnerschap is bedoeld voor mensen die hun samenleving wel formeel willen maken, maar niet willen trouwen. Wat zijn de verschillen?

Lees meer >
Kinderen ouderlijk gezag

Kinderen

Wat moet je allemaal regelen als je kinderen krijgt of hebt? Kies voor zekerheid voor later en zorg voor een zorgeloze toekomst. Voor jezelf én voor je kinderen.

Lees meer >
scheiden notaris

Scheiding

Een scheiding roept niet alleen emotionele, maar ook zakelijke vragen op. Niet alleen de scheiding, maar ook een nieuw begin moet daarom goed geregeld worden.

Lees meer >
erfrechtplan

Erfrechtplan

Erfrechtplan opstellen bij Rispens Notarissen? Daar bent u direct bij de bron met als voordeel directe communicatie en duidelijkheid (daarom voordeliger)!

Lees meer >
Erfenis regelen notaris

Erfenis regelen

Voor mensen die geen testament hebben, regelt de wet hoe hun erfenis wordt verdeeld. Als je zelf wilt bepalen hoe jouw erfenis wordt verdeeld, maak je een testament.

Lees meer >
erfenis afwikkelen

Erfenis afwikkelen

Als iemand overlijdt komt er naast het verdriet nog een heleboel kijken. In deze moeilijke tijd moeten allerlei zaken worden geregeld. Wij helpen je met een goede afwikkeling.

Lees meer >
Schenken notaris

Geld schenken

Met een schenking kun je iemand tijdens je leven al bevoordelen in plaats van pas bij je overlijden. Daarnaast bespaar je hierbij in veel gevalling belasting.

Lees meer >
levenstestament

Levenstestament

Wie regelt je zaken als je niet in staat bent om je eigen wil te bepalen? Bijvoorbeeld door ziekte of door andere omstandigheden? Laat het vastleggen in een levenstestament.

Lees meer >
belasting besparen

Belasting besparen

Je wilt belasting besparen voor je erfgenamen. Dat kan op verschillende manieren. Wij kunnen voor je berekenen hoe je optimaal belasting kunt besparen.

Lees meer >
Regelingen notaris

Getroffen regelingen checken

Vaak liggen je contracten en testament jaren in een la. Wetten en regels veranderen echter voortdurend. Het is daarom belangrijk om je documenten op tijd af te stoffen.

Lees meer >