Facebook Twitter

Bedrijf & Beroep

bedrijf starten

Bedrijf starten

Een bedrijf starten kan op vele manieren: fulltime of parttime, met of zonder personeel, alleen of samen, als eenmanszaak of BV. Wij helpen je met een goede start.

Lees meer >
Kopen of verkopen

Bedrijf kopen of verkopen

Wil je een bedrijf kopen of verkopen? Laat je goed adviseren bij het opstellen van een koopcontract. Wij zorgen voor de belangen van zowel koper als verkoper.

Lees meer >
Eenmanszaak

Van eenmanszaak naar BV

Je bedrijf is uitgegroeid naar een stabiele en winstgevende onderneming. Het wordt tijd om de rechtsvorm te wijzigen van eenmanszaak naar BV. Waar moet je op letten?

Lees meer >
Samenwerken

Samenwerken

Je ziet nieuwe kansen door te gaan samenwerken. Samenwerken kan op verschillende manieren. Hoe maak je van een samenwerking een succes? Wij helpen je graag op weg.

Lees meer >
Bedrijf wijzigen

Bedrijf wijzigen

Je bedrijf wijzigen? In veel gevallen betekenen wijzigingen in je bedrijf ook wijzigingen in de juridische vorm van je bedrijf. Wij helpen je met een juiste realisatie.

Lees meer >
flex bv oprichten

Flex BV

Een BV wordt sinds 1 oktober 2012 ook wel een Flex BV genoemd. Er is geen startkapitaal, bankverklaring en accountantscontrole meer nodig om een BV te starten

Lees meer >
Aandelen

Aandelen kopen of verkopen

Wil je aandelen kopen of verkopen? Wij kunnen je helpen met het maken van afspraken over de (ver)koop van aandelen. Waar moet je allemaal op letten?

Lees meer >
Aandelen certificeren

Aandelen certificeren

Aandelen certificeren kan interessant zijn bij bijvoorbeeld bedrijfsopvolging of als je anderen financieel wilt laten deelnemen aan jouw onderneming. Hoe regel je dit?

Lees meer >
Volmacht notaris

Volmacht verlenen

Door middel van een volmacht geef je een ander verantwoordelijkheden. Bijvoorbeeld wanneer je het zo druk hebt dat je niet overal zelf bij kunt zijn. Hoe maak je een volmacht?

Lees meer >
patent op idee

Je idee beschermen

Heb je een idee, een werk gemaakt of een uitvinding gedaan? Je wilt dit graag beschermen. Wat zijn dan de mogelijkheden? Wij kunnen je er alles over vertellen.

Lees meer >
gouden handdruk

Gouden handdruk

Je hebt een gouden handdruk gekregen. Dit is een vergoeding in verband met je ontslag. Wat betekent dit voor jouw fiscale situatie en wat kun je er mee doen?

Lees meer >