Facebook Twitter

Waarmee kunnen we u helpen?

Familie
& relatie

Zorg voor een zorgeloze toekomst. Laat belangrijke persoonlijke gebeurtenissen zoals trouwen, scheiden of het nalaten van vermogen daarom goed vastleggen.
Lees meer  >

Huis
& hypotheek

De plek om te leven, om te werken, om mee te besparen, om geld mee te verdienen, om aan te verbouwen, om opnieuw te beginnen of om zorg voor de ander te delen: je woning.
Lees meer  >

Bedrijf
& beroep

Bij het starten, (ver)kopen of wijzigen van een bedrijf komt behoorlijk wat kijken. Net als bij een ontslag of gouden handdruk. Zorg daarom dat alles goed vast gelegd wordt.
Lees meer  >

Notaris
& meer

Met ons team ondersteunen wij je graag bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van jouw zaken. Wat kun je allemaal van ons verwachten?
Lees meer  >

Het beste advies

Bij Rispens Notarissen in Gorredijk staan we graag voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven. Met ons team ondersteunen wij je bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van je zaken. Of je nu particulier, ondernemer, organisatie of bestuurder bent, je gaat altijd voor 100% rechtszekerheid en het beste advies.

Persoonlijk en helder

Ons advies en jouw akte is altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en recente ontwikkelingen. Wij zorgen voor goed leesbare adviezen en heldere akten, gebaseerd op jouw persoonlijke situatie, waarin je belangen zorgvuldig en efficiënt worden behandeld. Bij Rispens Notarissen krijg je daarnaast altijd inzicht in de werkzaamheden die wij voor jou verrichten.
notariskantoor rispens gorredijk
rispens notarissen gorredijk

Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten  >

@NotarisRobin


Volg ons op Twitter  >

@Bekijk onze klantenscore